Download- en installatie-instructies

Laatst gewijzigd op 03-06-2020. De inhoud van de screenshots kan verschillen op basis van uw Wordpress-installatie en taal.

Stap 1: download de nieuwste versie van de WordPress-plug-in

Download plug-in zip-bestand

Opmerking: mogelijk moet u inloggen met uw klantportalgegevens.

Stap 2: voeg de plug-in toe aan uw WordPress-installatie

Plug-in uploaden

Ga naar de beheer backend van uw WordPress-website (meestal uw-website.nl/wp-admin) en ga naar plug-ins pagina.

Klik dan linksboven op de 'nieuwe toevoegen' knop

Plug-in uploaden

Klik op de volgende pagina op de knop 'plug-in uploaden' en upload het zip-bestand dat u in stap 1 hebt gedownload.

Nadat het uploaden is voltooid, keer terug naar de lijst met plug-ins, zoek naar 'Bestel Plugin' en klik u op 'activeren'

Stap 3: voer uw restaurantgegevens in

Instellingen

Na het installeren en activeren van de plug-in zou u een nieuwe menuoptie moeten hebben genaamd 'Bestel Plugin'.

Hier kunt u allerlei informatie wijzigen zoals uw telefoonnummer, bezorginformatie en de url van uw bestelpagina.

Vergeet niet uw licentiesleutel op deze pagina toe te voegen, anders werkt de plug-in niet!

Stap 4: voer uw menu in

Standaard worden de menucategorieën en gerechten gerangschikt in de volgorde waarin u ze heeft toegevoegd. Als u de volgorde handmatig wilt wijzigen, wijzigt u het volgorde nummer aan de rechterkant van de pagina. Een hoger nummer betekent dat een item later zal verschijnen.

Make sure that after saving, the post status is set to 'published'. When the post is a 'concept', it won't be included in your menu!

Categorie toevoegen

Ga eerst naar 'Beheer menucategorieën' en maak een nieuwe menucategorie aan.

Klik op de knop 'publiceren' om uw werk op te slaan.

Bewerk gerecht

Nadat u een menucategorie hebt gemaakt, ga naar 'Gerechten' en klik op 'Nieuw gerecht'

In het volgende scherm voeg je informatie toe over je gerecht zoals de naam, prijs of omschrijving.

Voer de prijs in zonder valutasymbool. Het valutasymbool kan worden gewijzigd op de algemene instellingenpagina.

U kunt ook een afbeelding aan uw gerecht toevoegen door de 'uitgelichte afbeelding' aan de rechterkant van het scherm te wijzigen. We raden u aan een vierkante afbeelding te gebruiken.

Een afbeelding toevoegen is niet vereist.

Stap 5: kijk hoe de bestellingen binnenkomen

Uw bestelpagina is nu klaar om klanten te ontvangen. Klik op het menu-item 'Bestelpagina bekijken' om uw bestelpagina in uw browser te bekijken en een deelbare link te krijgen die u aan uw klanten kunt geven.

Overzicht bestellingen

Wanneer iemand een bestelling plaatst, ontvangt u een e-mailmelding.

Gedetailleerde orderinformatie is ook te bekijken onder het menu-item 'Bekijk bestellingen'.

Bestelling bekijken

This website is not owned or endorsed by the WordPress Foundation. The name WordPress is a registered trademark owned by the WordPress foundation.